Charlotte Reinhard Bjørnvad

Charlotte Reinhard Bjørnvad

Professor


  1. 2003
  2. Udgivet

    Introduction of enteral food increases plasma GLP-2 and decreases GLP-2 receptor mRNA abundance during pig development

    Petersen, Y. M., Hartmann, Bolette, Holst, Jens Juul, Le Huerou-Luron, I., Bjørnvad, Charlotte Reinhard & Sangild, Per Torp, jun. 2003, I: Journal of Nutrition. 133, 6, s. 1781-6 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Introduction of enteral food increases plasma GLP-2 and decreases GLP-2 receptor mRNA abundance during pig development

    Petersen, Y. M., Hartmann, B., Holst, Jens Juul, Le Huërou-Luron, I., Bjørnvad, Charlotte Reinhard & Sangild, Per Torp, 2003, I: Journal of Nutrition. 133, 6, s. 1781-1786 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4223904